Čistota tváře je základem její přirozené krásy. Omytí pleti na tváři vodou je procedura, kterou provádíme alespoň dvakrát denně. Ovšem samotná voda na to nestačí, protože sobě s některými nahromaděnými nečistotami na pokožce neporadí. Aby bylo možné účinně a pohodlně odstranit zbytky kosmetických přípravků, nečistot, mastnotu apod. - měli bychom sáhnout po odpovídajícím mycím prostředku. Při výběru tohoto preperátu bychom měli respektovat také individuální potřeby naší pokožky. Výrobky vyšší kvality totiž kromě odstranění nečistot dokáží odstraňovat i některé další neduhy pokožky, zejména u citlivé pleti.
Výběr odličovacího a mycího prostředku může být pro ženu velmi závažným rozhodnutím. Mnohé vonné esence a řada kosmetických látek ve složení totiž mohou způsobovat podrážděnost či dokonce alergickou reakci tváře.
Pro každodenní hygienu tváře jsou určeny syndety - speciálně vybrané mycí látky, obohacené o zvlhčující či zmašťující složky, gely a hypoalergenní tekutiny, které posilují odolnost pokožky před dráždivými činitely. V jejich složení jsou mezi náročnými konzumenty vždy mile vídány zvlhčující látky, lipidy, zmírňující a protizánětlivé složky.
Do nabídky COLWAY byl právě uveden Kolagenový gel na mytí tváře, který je určený pro všechny typy pleti, i pro pokožku velmi citlivou, unavenou a očekávající nápravu pevnosti a svěžesti. Unikátní složení tohoto kosmetického přípravku zajistí pokožce správnou výživu a zvlhčení. Speciálně stvořená sestava velmi jemných mycích látek pak vylučuje podráždění a činí proceduru mytí tváře komfortní.
COLWAY do své nabídky začleňuje pouze nadstandardní výrobky, které vždy působí synergicky s kosmetickým přípravkem 21. století - přírodním kolagenem, získávaným bezprostředně z rybích kůží. Laboratoř VENA, kterou jsme poprosili, aby stvořila tento výrobek, byla limitována našimi požadavky:
A takový výrobek vznikl:
Toto jsou skutečnosti, které předurčují jeho výjimečnost:

INCI: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer, Glycerin, Capryl/Capramidopropyl Betaine, Metyl Gluceth- 10, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaterium- 39, Panthenol, Soluible Collagen, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Polysorbate- 20, Aloes (Aloe Barbadensis) Extrakt, Morinda Citrifolia Fruit Extract, propylene Glycol, Parfum.
250 mle / 8,4 fl.OZ
AKTIVNÍ LÁTKY
KOLAGEN - je bílkovinou tvořící více než 30 % ze všech bílkovin v lidském těle a až 70 % bílkovin v pokožce. Kolagen spolu s elastinem tvoří v pokožce proteinovou síťku, která dodává pokožce její pružnost a pevnost. Je rozhodujícím faktorem pro kondici celé naší pojivové tkáně, která přímo určuje náš biologický věk. Kromě toho kolagen má neobyčejnou schopnost vázat vodu, čímž ovlivňuje správné zvlhení pokožky. Produkty rozpadu rybího kolagenu třetího řádu povzbuzují aktivitu finroblastů a tím i procesy kolagenogeneze. Regenerují, zvlhčují a zpevňují pokožku.
VÝTAŽEK Z ALOE - obsahuje saponiny, látky se zjemňujícími a čistícími účinky, stahují a působí lehce antibakteriálně; posilují pokožku a ochraňují ji před škodlivými vnějšími vlivy; dodává vlhkost a výživu, ale také reguluje přirozenou hladinu pH v pokožce. Enzymy obsažené v aloe napomáhají při odstraňování mrtvých kožních buněk a podporují buněčnou regeneraci. Stejně se také zasluhují o přirozenou obranu před stárnutím pokožky.
VÝTAŽEK Z NONI - „královny ovoce" - věčně zeleného keře dosahujícího do výše 3 - 7 metrů, s velkými tmavězelenými lesklými listy. Noni se prezentuje dlouhou životností a odolností na nemoci. Tato rostlina už má v medicíně i kosmetice historii delší než 2000 let. Vždy byla považována za panaceum se všestrannými léčebnými účinky (zkrášluje, zlepšuje náladu a dodává energii). Noni se používá i v současné kosmetologii, protože chrání buňky v pokožce před škodlivým působením vnějšího prostředí, stimuluje dělení keratinocytů a zdvojnásobuje úroveň buněčného dýchání tím, že pokožce dodává energii a vitalitu.
D-PANTHENOL - je biologicky aktivní, efektivně stimuluje růst a obnovu buněk, má silné hojivé účinky na poškozené pokožce i sliznici; zjemňuje podráždění pokožky a alergické reakce. Zvyšuje vlhkost v pokožce a její elasticitu.
GLYCERIN - humektant (zvlhčující látka), jedna z nejlépe vyzkoušených surovin využívaných pro zvlhčení pokožky; přirozeným způsobem dokáže pokožku chránit . Proniká do mezibuněčné tkáně kde na sebe váže nezbytně potřebnou vodu. Přítomnost glycerinu v synergetickém spojení s aminokyselinami - produkty rozpadu kolagenu - napomáhá fungování přirozených životních procesů s podílem kožních lipidů; díky použití glycerinu škára získává měkkost, epidermis se ve svých hlubších vrstvách stává více elastickým.
Způsob použití
Menší množství gelu naneste na zvlhčenou pokožku tváře a šíje. Jemně rozetřít a poté důkladně omýt vodou. Pokud chceme aplikovat přírodní kolagen, nesušit!
Telefon: +420 605 222 665, +420 596 411 182 | Poslední aktualizace: 17.5.2012 15:48 | © 2006-2012 COLway Česká republika | © 2006-2012 Kamil Kocián